Zilveren Kruis 

Product Owner Collective pagina's 

De landingspagina's van collectiviteiten verzekeringen van Zilveren Kruis beter laten aansluiten bij de doelgroep was de uitdaging die wij als team hadden


Als product owner ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van landingspagina's voor verschillende collectiviteiten en doelgroepen. 

Het doel is om een landingspagina te ontwikkelen die aansluit bij de medewerkers van verschillende bedrijven waar zij terecht kunnen om te zien wat voor afspraken gemaakt zijn tussen Zilveren Kruis en het bedrijf. De uitdaging zat hem vooral in om een zo uniforme landingspagina te creëren met daarin de wensen van de stakeholder (de verschillende bedrijven) op een zo goed mogelijke manier te verwerken.  


Product Owner Keuzehulp

Het jaar ernaar werd ik terug gevraagd om mij als Product Owner te gaan richten op de Keuzehulp.  

Met de Keuzehulp van Zilveren Kruis worden klanten geholpen om de zorgverzekering te kiezen die het beste bij ze past. 

Zilveren Kruis wilde haar klanten hulp bieden in de keuze voor de beste zorgverzekering. Daarvoor hebben wij de keuzehulp ontwikkeld. Een tool die de klant stap voor stap hielp doormiddel van vragen te stellen. Die er toe leide tot een advies van een zorgverzekering die goed bij de wensen van de klant aansloot. 

Tijdens de ontwikkeling hebben wij veel gebruik gemaakt van user testen. Hoe loopt de klant door de Keuzehulp heen. Waar lopen ze tegen aan en sprint voor sprint hebben wij de keuzehulp ontwikkeld en geoptimaliseerd zodat wij bij livegang in november de beste tool voor de klant konden aanbieden. 

Veel uitdagingen omdat de verzeringen zeer complex in elkaar zitten. Wij een grote groep stakeholders hadden die wij er bij moesten betrekken. En een strakke dateline vanwege de bekendmaking van de premies en daarmee het moeten kunnen aanbieden van de keuze hulp. 

Een mooie opdracht die wij als team met heel veel plezier en toewijding hebben weten te realiseren.