Marit van 't Hullenaar

Freelance Product Owner & Agile coach

Product Owner & Agile Coach

Mijn doel is het optimaliseren van product development processen doormiddel van het gebruik van agile methodieken. Zowel in de rol van Product Owner als in de rol van Agile Coach. Zodat men op een slimme manier een kwalitatief product kan opleveren. Want je wil tenslotte als organisatie kosten besparen, zo efficient mogelijk werken en een product opleveren dat het beste past bij jouw klant.

Ik heb voor verschillende organisaties mogen werken zoals de ANWB, Independer, Zilveren Kruis en Telfort. Voor meer informatie over mijn bijdrage in deze verschillende projecten kijk dan hier.

Product Owner

Ik geloof dat doormiddel van het gebruik van agile frameworks je als team met verschillende soorten kennis, veel meer kan bereiken. De samenwerking binnen teams is cruciaal om het beste product voor de klant te leveren. Ik wil graag maximale waarde en succesvolle deliverables opleveren voor de klant en eindgebruiker.

Al 8 jaar mag ik met heel veel plezier en succes samen met teams digitale producten ontwikkelen. Dit doe ik in de rol van Product Owner binnen verschillende organisaties. Zoals een Keuzehulp voor Zilveren Kruis, een fiets routeplanner voor de ANWB en met een team zorgen dat de ANWB weer een Content Management Systeem heeft dat in de cloud staat en de mogelijkheid bied voor alle innovaties op de website.

Agile Coach

Het optimaliseren van product development processen zegt het eigenlijk al. Het proces zo goed inrichten dat je het beste product voor de klant kan opleveren. Als Agile Coach wil ik alles uit de individu, de samenwerking en het proces halen. Zodat je optimaal kan presteren binnen een prettige omgeving met het Agile framework. Denk jij dat de velocity van het team omhoog kan of heeft het team totaal geen idee wat ze per sprint aan kunnen? Of is de samenwerking niet goed binnen het team en denk je dat er veel meer uit te halen valt. Ik kijk graag met je mee en help jou en je team te groeien.

Projecten

ANWB

Independer

Zilveren Kruis

Let's get in touch

Wil je met mij samenwerken?

Zullen we een keer een kop thee drinken? Ik kom graag met jou in contact om met jou te sparren of om te kijken wat ik voor jouw team kan betekenen.