zaak

Het team van Juwelier Paul van 't Hullenaar

Niets is mooier dan bijzondere momenten te vangen en vast te houden met bijzondere sieraden en uurwerken. Ons vakkundig team staat voor u klaar om u te adviseren met onze vakkennis en toewijding.

Dit team bestaat uit:
Paul en Gera van 't Hullenaar:

Paul van 't Hullenaar is afgestudeerd aan de vakschool Schoonhoven. Paul is meester goud en zilversmid met als specialisatie diamant. Creatief in het ontwerpen en vermaken van bestaande sieraden en daarnaast een grote kennis van horloges.
Gera van 't Hullenaar is afgestudeerd aan de vakschool Schoonhoven en is meester goudsmid. Het samenstellen en ontdekken van nieuwe collecties is haar passie.

***

Marco de Visser:

Marco komt uit een diamantbewerkers familie. De interesse voor sieraden en horloges is hierdoor ontstaan. Na zijn opleiding als juwelier in Schoonhoven is hij al vele jaren werkzaam in de juweliersbranche en sinds 1 september 2014 bij ons als bedrijfsleider werkzaam.

***
Marieke Duivenvoorden:

Heeft de opleiding vakschool Schoonhoven gedaan zij heeft daarbij de titel Meester goudsmidse behaald. Met haar meesterstuk heeft zij de eerste prijs gewonnen. Marieke is een specialist in het ontwerpen van sieraden. Ze is op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Daardoor kan zij samen met u bestaande sieraden een nieuwe uiterlijk geven en moderniseren.

***
Marjan Versteeg:

Na een lange carriere in de optiekzaak is zij nu een waardevolle kracht in onze zaak. Zij is onder andere gespecialiseerd in Trollbeads en de handgemaakte sieraden van Nol Koopmans.

***
Marijke Wenning:

Bent u opzoek naar een trendy sieraad of horloge zoals Tisento, Ice Watch, Vendoux of Guess dan is Marijke de persoon die u kan helpen.

***
Ada de Boer:

Naast de verkoop is zij verantwoordelijk voor de administratie en al meer dan 30 jaar verbonden aan de zaak.

Paul en Gera Zoom
Marco de Visser Zoom
Marieke Zoom
Marjan Zoom
Marijke Zoom
Ada Zoom
© Juwelier/Diamantair Paul van 't Hullenaar
Webdesign & realisatie: A-side media