Blog

Garmin

Wij hebben een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie. Garmin. Een smartwatch voor sporters maar ook voor iemand die zijn stappen wilt tellen. 

We willen u graag kennis laten maken met één van de nieuwe modellen van Garmin, de Fēnix 3 Chronos 

Fēnix 3 is het ultieme GPS-sporthorloge voor veeleisende sporters en buitensportenthousiasten. Met Elevate™ hartslagmeting op de pols is dit krachtige horloge altijd klaar voor actie en competitie.

Het horloge beschikt over functies voor multisport-training, trailrunning en navigatie. Het sportieve ontwerp is uitgevoerd met hoogwaardige materialen en voorzien van slimme functies. Via het Connect IQTM platform kunt u wijzerplaten en gegevensvelden aanpassen en widgets en apps downloaden.

Wat u ook gaat doen - dit is het horloge voor u.
fēnix 3 HR is ontwikkeld voor sporters en buitensportenthousiasten. Het toestel ondersteunt prestatiesporten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, trailrunning, roeien, indoortraining, cross country skiën en triatlons. Ook ondersteunt het recreatiesporten zoals hiken, SUP, klimmen, langlaufen en meer. U kunt uw prestaties onderweg meten, activiteiten bijhouden en delen, en terug naar huis navigeren aan het eind van uw avontuur. Daarnaast staan er 40.000 golfbanen in zodat u precies weet hoe u de baan moet lopen. En daar blijft het niet bij. De nieuwe Connect IQ app-ondersteuning voor fēnix 3 biedt nieuwe mogelijkheden voor het ontwikkelen van veel meer functies en voor allerlei activiteiten.


Stijlvol en bestand tegen de meest ruige omstandigheden
De atletische fēnix 3 HR beschikt over een beschermende PVD-roestvrijstalen rand en knoppen, een siliconen band met UV-coating en verstevigde behuizing met ultrasterk glasvezel voor extra duurzaamheid. Dankzij het Chroma kleurenscherm met hoge resolutie dat in zonlicht afleesbaar is en LED-schermverlichting kunt u uw gegevens bij alle lichtomstandigheden lezen. fēnix 3 HR is waterbestendig tot 100 meter en de gebruiksduur van de batterij is tot 40 uur in UltraTrac™ batterijspaarstand, tot 16 uur in GPS-modus en tot 3 weken in smartwatchmodus (alle afhankelijk van de instellingen).

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit merk en wilt u er meer over weten? Kom dan langs bij ons in de winkel. 

Garmin Fēnix 3 Zoom
Garmin Fēnix 3 sfeerbeeld Zoom
Fēnix mogelijkheden Zoom
© Juwelier/Diamantair Paul van 't Hullenaar
Webdesign & realisatie: A-side media