zaak

Seiko Giugiaro Design

Met gepaste trots introduceert Seiko in juli 2017 een nieuwe Astron Limited Edition in samenwerking met het gerenommeerde Italiaanse ontwerpbureau: Giugiaro Design.
Een bijzondere partnership die ontstaan is in 1983 met de introductie van ’s werelds eerste analoge Quartz chronograaf. In 1983 gevolgd door een serie van 4 Seiko ontwerpen. En ruim een decennium later werd de samenwerking hernieuwd met de lancering van de spraakmakende Macchina Sportiva collectie in 1996.
En wij zijn één van de juweliers die hem in de collectie heeft.

De nieuwe Seiko Astron GPS Solar SSE121 is uitgerust met het opmerkelijke 8X82 Astron-kaliber, dat tot 6 uur aan verlopen tijd kan meten met de precisie van 1 seconde afwijking per honderdduizend jaar! Daarnaast biedt het kaliber – net als alle Astron-kalibers – de mogelijkheid om zich waar dan ook ter wereld aan de lokale tijd aan te passen... met één druk op de knop en uitsluitend aangedreven door de kracht van licht. De kast en band zijn gemaakt van titanium met een superharde black coating die het horloge krasbestendig maakt. Duurzaamheid en afleesbaarheid worden geoptimaliseerd door de super-clear coating op het saffierglas.


De unieke Limited Edition (SSE121J1 - €3.250,- ) is nu bij ons verkrijgbaar. De wereldwijde oplage is 3000 stuks.

Zoom
Zoom
© Juwelier/Diamantair Paul van 't Hullenaar
Webdesign & realisatie: A-side media